Kunstplakater

Se alle mine kunstplakater her

Malerier

Se alle mine malerier her

Kunstplakater

Kunstplakater fra ArtbyJacob

Leder du efter smukke og farverige kunstplakater til dit hjem eller din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Hos ArtbyJacob finder du et hav af spændende værker, som vil give nyt liv til ethvert rum. Alle plakaterne er direkte kopier af kunstnerens egne malerier, og du kan dermed gå på opdagelse i plakaterne, helt ned til det mindste penselstrøg. 

Store kunstplakater med farve og liv

Hos ArtbyJacob sættes kun farverige og eksplosive kunstplakater til salg. Kunstneren bag plakaterne, den autodidakte billedkunstner Jacob Kjærgaard-Taustrup, producerer alle sine værker i Danmark. Ønsker du at se de originale malerier bag plakaterne, er der derfor mulighed for dette i ArtbyJacobs galleri i Hornslet udenfor Aarhus. Her får du muligheden for at opleve kunstværkerne i deres fulde størrelser og studere billederne ned til mindste detalje, inden du eventuelt vælger at investere i en eller flere af ArtbyJacobs plakater. At købe en kunstplakat fremfor et ægte maleri er det oplagte valg, hvis du ønsker den dynamiske fornemmelse fra maleriet – men samtidig gerne vil spare både penge og vægplads.   

Få et smukt hjem – sæt flere plakater sammen

Kunstneren bag plakaterne, Jacob, griber alle sine kunstværker an på forskellig vis men har dog et fast holdepunkt i det eksplosive og farverige. Kigger du ned gennem kataloget her på siden, vil du derfor opdage, at ingen af de mange plakater er ens – og alligevel ligner de hinanden. 

Dette æstetiske sammenspil mellem plakaterne giver ArtbyJacobs kunder en enestående mulighed for at kombinere de forskellige plakater på smuk og elegant vis. Ønsker du at give en stor væg et helt nyt og levende udtryk, kan du også købe plakaterne i forskellige størrelser og sammensætte din egen billedvæg af ArtbyJacobs flotte kunstplakater. 

Tilfør personlighed til din boligindretning

Indretning af boligen kan for mange være en lang og dynamisk proces. Når først møblerne er på plads, handler det om at finde de ekstraordinære objekter, som vil give dit hjem et særegent og hjemligt præg. Her er de mange hvide vægge et godt sted at starte. 

Kunstplakater er den oplagte vej til et hjem med karakter, og hos ArtbyJacob finder du et stort udvalg af plakater, som med det samme vil give dit hjem en helt unik stemning. Er du til abstrakte og farverige motiver, vil du helt sikkert fænges af ArtbyJacobs flotte kunstværker. 

Viser 1–16 af 23 resultater

En tur rundt om mig

Art by Jacob

Mit navn er Jacob Kjærgaard-Taustrup, jeg er 40 år og fra Århus. Jeg er autodidakt billedkunstner på 20. år og indehaver af Artbyjacob.dk. Jeg laver unikke eksplosive abstrakte malerier i mit eget galleri og værksted i Hornslet. Gennem nysgerrighed og selvstudium har jeg lært mig selv forskellige maleteknikker og bygger hele tiden på.

Book mig her

Det er muligt at booke mig forstået på den måde at jeg låner maleri ud til dig i 14 dage kvit og frit (afhængig af afstanden). Det er også muligt at sende et foto til mig af den væg i hjemmet som du ønsker et maleri på, hvorefter jeg præsenterer resultatet visuelt.
 
Jeg kan også godt bookes til at komme med forslag til malerier i et givent rum. Yderligere kan jeg male et abstrakt maleri på bestilling hvor du har mulighed for indflydelse ift. størrelse og farver på værket.