Kunstplakater

Se alle mine kunstplakater her

Malerier

Se alle mine malerier her

Malerier

Abstrakte malerier

Ønsker du at udsmykke dit hjem med dynamiske motiver og levende farvespil? Så er de abstrakte malerier fra ArtbyJacob det oplagte valg. Hos ArtbyJacob finder du et stort udvalg af unikke og farvestrålende malerier, som vil give dit hjem nyt liv og invitere til mange timers observation og fascination.

Kunstneren bag malerierne, Jacob Kjærgaard-Taustrup, har igennem de sidste to årtier dedikeret sit liv til billedkunst og især malerkunsten og er lykkedes med at skabe sin helt egen unikke stil. Jacobs innovative teknikker og skarpe sans for farvespil og komposition bliver dermed omsat til abstrakte malerier, som uden tvivl vil imponere de fleste.

 

Abstrakt maleri – kun fantasien sætter grænser

Alt imens fotografier kan genskabe virkeligheden i en skarp og defineret stil, så kan abstrakte malerier gøre lige netop det modsatte. Malerier i en abstrakt stil skabes med det formål at vende virkeligheden på hovedet og udfordre beskueren. I de abstrakte malerier findes der ikke noget facit, ingen gyldne snit, ingen virkelighedstro gengivelser. Dermed er det altså op til den enkelte persons fantasi at beslutte, hvad maleriet skal forestille, og hvordan det opleves.

Måske vil du den ene dag synes, at et abstrakt maleri udstråler varme og glæde, mens du næste dag opdager, at der gemmer sig noget mere dunkelt og mystisk under overfladen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad de abstrakte malerier fra ArtbyJacob kan fortælle dig.

 

Iøjefaldende kunst til ethvert hjem

Som enhver anden kunster har Jacob Kjærgaard-Taustrup naturligvis også sin helt egen abstrakte stil. Du vil hurtigt opdage, at her er tale om abstrakte malerier med fokus på liv, varme og farver. Især cirkler og eksploderende motiver går igen i de abstrakte malerier, og det er dermed helt oplagt, at de skønne malerier er navngivet alt fra ”Candyfloss” til ”Circle of trust”. Mangler du et maleri, som kan bære at hænge alene og give nyt liv til en bar væg, er det oplagt at kigge nærmere på de flotte kunstværker fra ArtbyJacob. Her kan du helt sikkert finde dit næste statement piece.

 

Kontakt kunstneren

Leder du efter abstrakt kunst og malerier især, så kan du med fordel kontakte kunstneren bag ArtbyJacob, Jacob Kjærgaard-Taustrup, som altid står klar til at hjælpe og inspirere dig i dit valg af ny kunst. Se de færdige malerier, eller snak med Jacob om muligheden for at få fremstillet dit helt eget unikke kunstværk på bestilling.

En tur rundt om mig

Art by Jacob

Mit navn er Jacob Kjærgaard-Taustrup, jeg er 40 år og fra Århus. Jeg er autodidakt billedkunstner på 20. år og indehaver af Artbyjacob.dk. Jeg laver unikke eksplosive abstrakte malerier i mit eget galleri og værksted i Hornslet. Gennem nysgerrighed og selvstudium har jeg lært mig selv forskellige maleteknikker og bygger hele tiden på.

Book mig her

Det er muligt at booke mig forstået på den måde at jeg låner maleri ud til dig i 14 dage kvit og frit (afhængig af afstanden). Det er også muligt at sende et foto til mig af den væg i hjemmet som du ønsker et maleri på, hvorefter jeg præsenterer resultatet visuelt.
 
Jeg kan også godt bookes til at komme med forslag til malerier i et givent rum. Yderligere kan jeg male et abstrakt maleri på bestilling hvor du har mulighed for indflydelse ift. størrelse og farver på værket.