Mit navn er
Jacob Kjærgaard-Taustrup

Jeg er 41 år og fra Århus. Jeg er autodidakt billedkunstner på 20. år og indehaver af Artbyjacob.dk. Jeg laver unikke eksplosive abstrakte malerier i mit eget galleri og værksted i Hornslet.

Gennem nysgerrighed og selvstudium har jeg lært mig selv forskellige maleteknikker og bygger hele tiden på.

Om
min stil

Min stil har udviklet sig gennem årene, men min kærlighed til farver er urørlig og gennemgående. Når jeg går til lærredet så ved jeg aldrig, hvor det abstrakte maleri fører mig hen. Mit udgangspunkt og tilgangen til maleriet er mere en følelse end en klar vision af et billede. Jeg prøver at give det abstrakte maleri et levende og eksplosivt præg og jeg lader altid malingens tekstur og energi sætte hastigheden.

Farver tilføres på legende måder gennem høje eller lave bevægelser, nogle gange i energiske stænk andre gange i mere diskrete bevægelser. Jeg udforsker og udfordrer altid det abstrakte i min forfølgelse for at overraske beskueren.

Jeg har altid gang i nye kunstprojekter og har netop indgået en samarbejdsaftale med et spansk vinlabel firma

https://www.juicy-lab.com som har valgt 3 af mine eksplosive værker som etiketter til rødvin, hvidvin og rosè.

Jeg brænder for at skabe noget på lærredet. Jeg elsker når mine værker vækker følelser eller sætter tanker igang hos beskueren.

Jeg har gennem årene haft mine værker på galleri og kunstmesse samt udstillet malerierne og kunstplakaterne i store dele af Danmark i virksomheder, rådhuse mm. Jeg har flere gange haft mine værker vist i boligmagasiner og elsker at se hvordan værkerne passer ind i kundens hjem. Jeg har de senere år taget imod bestillinger på abstrakte værker, hvor kunden har haft et ønske ift farver og størrelser, hvilket er en dejlig udfordring i værkstedet.

Book mig her

Det er muligt at booke mig forstået på den måde at jeg låner maleri ud til dig i 14 dage kvit og frit (afhængig af afstanden). Det er også muligt at sende et foto til mig af den væg i hjemmet som du ønsker et maleri på, hvorefter jeg præsenterer resultatet visuelt.
 
Jeg kan også godt bookes til at komme med forslag til malerier i et givent rum. Yderligere kan jeg male et abstrakt maleri på bestilling hvor du har mulighed for indflydelse ift. størrelse og farver på værket.