Kunst skal købes af lyst. I nutidens hjem har kunst fået en voksende betydning, og det siger efterhånden mere om et menneske, hvad han eller hun har hængt op over sofaen, end hvilke bøger der er i reolen. Et maleri skaber en unik stemning i boligen. Det fanger og fascinere. Former, fuldender og afføder spørgsmål. Kunst er samtidig en investering for livet. 
Mange danskere bor med hvide vægge, og det er en fin neutral baggrund for mange malerier, men faktisk kan en markant vægfarve også være med til at fremhæve noget særligt i et maleri. Møbler og andet interiør kan også tage afsæt i et maleri og på den måde rækker kunsten ud i rummet.
Mange tænker at et maleri skal passe til de møbler og farver som man allerede har indrettet sig med men maleriet bør faktisk danne udgangspunkt for resten.
Det er synd hvis kunst udelukkende købes som dekoration, da det kan meget mere.
Et maleri tilfører ikke bare personlighed til boligen, det giver også omgivelserne en spændende følsomhed. Malerier og anden billedkunst er med til at sætte stemningen.
Så tag imod rådene på denne side og hop derefter over i min spændende webshop med unikke abstrakte malerier og se om der ikke er et maleri som skal hænge i dit hjem.
 

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‎Kunst til boligen

 
 
LIVE WITH ART ITS GOOD FOR YOU
Jacob Kjærgaard-Taustrup | CVR: 40940162  | Tlf.: 28349182 | Jacobjuultaustrup@hotmail.com