Create something today even if it sucks

Kunst & Malerier

Mest populære malerier & kunstplakater

Kunstplakater & Malerier

Kunstplakater

Se alle vores kunstplakater her

Malerier

Se alle vores malerier her

En tur rundt om mig

Art by Jacob

Mit navn er Jacob Kjærgaard-Taustrup, jeg er 41 år og fra Århus. Jeg er autodidakt billedkunstner på 20. år og indehaver af Artbyjacob.dk. Jeg laver unikke eksplosive abstrakte malerier i mit eget galleri og værksted i Hornslet. Gennem nysgerrighed og selvstudium har jeg lært mig selv forskellige maleteknikker og bygger hele tiden på.

Book mig her

Det er muligt at booke mig forstået på den måde at jeg låner maleri ud til dig i 14 dage kvit og frit (afhængig af afstanden). Det er også muligt at sende et foto til mig af den væg i hjemmet som du ønsker et maleri på, hvorefter jeg præsenterer resultatet visuelt.
 
Jeg kan også godt bookes til at komme med forslag til malerier i et givent rum. Yderligere kan jeg male et abstrakt maleri på bestilling hvor du har mulighed for indflydelse ift. størrelse og farver på værket.